Team Mo & To

Kostrådgivning

Kom igång med dina kostförbättringar och gå ner/upp i vikt

Idag vet nog alla hur viktigt det är att äta en bra kost är för att man ska må bra både fysiskt och psykiskt, men det är inte alltid så lätt att veta vad som är en bra kost och vad man bör förändra. Vi översvämmas av olika ”quick fix”- dieter för viktminskning och annat som ska vara bra för olika saker, men resultaten blir i regel inte hållbara och fungerar inte i vardagen.

För att minska i vikt och/eller lära sig att äta bra mat är det oftast lättare om man har hjälp och stöd av någon som är utbildad på området. Som diplomerad kostrådgivare kan jag erbjuda är ett individuellt ”kom-i-gång-paket” eller enstaka konsultationer.

”Kom-i-gång-paktet” omfattar tre tillfällen på ca 1-1,5 timmar där vi bl a och går igenom vad du vill uppnå, vad du har för utgångspunkt, vilka förändringar/förbättringar som kan hjälpa dig att nå ditt mål och hur du ska fortsätta efter våra träffar. Vid tredje tillfället gör vi också en uppföljning av hur det går och ser över ditt behov av motion.

En enstaka konsultation tar ca 1,5 timme. Vi berör då samma områden, men har inte möjlighet att fördjupa oss på samma sätt.

Specialpris för ”kom-i-gång-paketet” om du bokar dig före 1 novemberl är 1.290 kr. (Ordinarie pris 1.590 kr). Pris för en enskild konsultation är 495 kr och pris för återbesök för befintliga kunder är 350 kr. All rådgivning sker i Sundbyberg om inte annat överenskommits.

Vid intresse finns det också möjlighet till ”par-konsultationer”. Kontakta mig för pris och information.

Tänk på att hållbara förändringar kräver lite tid, så ha inte för bråttom.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar. På kontaktsidan hittar du information om hur du kan nå mig.

Varmt välkommen!

Monica Engkvist
Diplomerad och Licensierad Kostrådgivare och Isodietencoach