Team Mo & To

Militär Träning

Militär Träning

Militär Träning (MT) är en bra form av allsidig träning. Här tränar man styrka, kondition, uthållighet och koordination i en härlig mix. Träningen bedrivs utomhus och oftast utan några redskap. Vi använder den egna kroppen och det som finns att tillgå i skog och mark.
Vi vänder oss i första hand till dig som inte är så van vid den här typen av träning, som har svårt att komma igång eller hålla kontinuiteten. Du får gärna vara nybörjare, men bör orka jogga/spring två km. Om du tycker att 2 km känns långt rekommenderar vi vår Nybörjarjogging innan du börjar med MT. Du tränar i en liten grupp på max 8 deltagare/gång.

Inriktningen på passen varierar beroende på instruktörens ”dagsform” och vilken tid det är på året. Detta gör att vissa pass kan bli mer konditionsinriktade med t ex backträning och andra mer inriktade på styrka.

Det är det viktigt att ha kläder som inte begränsar rörelsefrihet och som tål att bli blöta och riktigt smutsiga. Tunna handskar kan vara bra att ha.  Ta av ev. ringar, halskedjor och örhängen som kan fastna och göra dig illa. På höst, vinter och vår är en pannlampa nödvändig.

För att få möjlighet att känna efter om det här är en träningsform som passar dig är du välkommen att utan kostnad prova på vid ett tillffälle som passar dig. Du väljer själv när du vill komma.


Passen genomförs på måndagar. Vissa undantag kan ske. Vi samlas ca 10 min före start vid Ursviks spårcentral. Kom i tid! Vi startar alltid på angiven tid kl: 18:30.

Vi erbjuda tre olika prisnivåer och ett prova på alternativ: Du kan betala med kort! (IZettle)
Ett pass: 70 kr
Klippkort 5 pass: 300 kr
Klippkort 10 pass: 500 kr.
Prova på pass: Kostnadsfritt

Instruktör: Tommy Lacandler, fd major i försvarsmakten

Vi är tacksamma om du har möjlighet att föranmäla dig så vi får en uppfattning om hur många som kommer. Se under kontakta oss.

Alla eventuella förändringar gällande tid, plats eller annat annonseras alltid på hemsidan. Ta för vana att kika in på hemsidan innan du ger dig iväg till något pass.