Team Mo & To

Blogg

Motionsjoggen Lopp 11

Text kommer


Motionsjoggen Lopp 8

Text kommer


ICE POWER

Text kommer


Återförsäljare av ICE POWER

Nu är det klart!
Efter påsk kommer vi att bli återförsäljare av ICE POWER. Det ska verkligen bli spännande och kul. Vi har själva använt produkterna i flera år och tycker att de är riktigt bra och då känns det så kul att själva få sälja dem.

Vi kommer att börja med några få favoriter och sen utöka sortimentet beroende på efterfrågan. Produkterna kommer att finnas där vi finns i olika sammanhang.

Mer information kommer.

 


Motionsjoggen Lopp7

Äntligen var det dags för årets första Motionsjoggen i Ursvik. Vädret var fint även om det blåste ganska kraftigt. Problemet när det blåser så är att tältet, alla papper, muggar mm har en viss förmåga att flyga iväg över hela startområdet, men det löste sig det med.

På startlinjen på årets försts jogg återfanns både gamla och nya deltagare - ett härligt gäng av glada och trevliga personer (och hundar) i alla åldrar. Flera önskade sig att få låna en hund som draghjälp vid nästa tillfälle.

De flesta valde att springa eller gå 2,5 och 5 km banorna. Det var blött i spåren och lite snö låg kvar från det plötsliga snöfallet dagarna innan, men det fanns ingen is och våren kändes i luften.

Ewert Skymne fick motta bronsmedaljen för 5 fullföljda lopp och Carina Svarvar vann utlottningspriset, som den här gången var en ryggsäck från Kattstallet. Vi drog den här gången in 220 kr till Kattstallet. Tack alla deltagare.

Det kändes så kul att träffa er igen. Nu ser vi fram emot maj då det är dags för Motionsjoggen igen.
  


Kursstart - Jogging för nybörjare

Ikväll är det dags för första tillfället med nya gruppen. Vi kommer att starta lugnt och försiktit i Ursviks härliga område.

Jag ser fram emot kvällen. Det finns inget roligare än att får fler att upptäcka löpningen.


Julmarknad i Sundbyberg

  Julmarkanden i Sundbyberg blev tyvärr en liten besvikelse, dels för vår egen del men även för julmarknad som sådan. Det var väldigt glest mellan oss utställare både på Sturegatan och Stationsgatan, vilket gjorde att det inte blev någon riktig stämning och besökarna var ganska få. Det hela kändes tvvärr väldigt avslaget. Jättetråkigt! För vår egen del hade vi laddat upp med julklappspris på Isodietenkursen som startar 22 januari och ett jullotteri med fina priser. men ingen verkade bry sig om att ens titta. Folk gick bara förbi både oss och de andra utställarna som stod i vår närheten. Undrar vad de gjorde på markanden?

Men ja, ja, så kan det gå, men man lär sig ju alltid något. 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar vi alla våra läsare.


Motionsjoggen Lopp 6

Nu hade vintern kommit lite mer på riktigt med några minusgrader och en kall lite lynnig vid som blåste omkull vara skyltar och spred våra lappar i vinden. Lite snö hade det också kommit och på sina ställen var det lurigt halt, men de som deltog var lika glada för det. Efter en kylslagen
start serverade vi uppvärmande glögg och pepparkakor vid målgången. Saft, vatten och bananer var det just ingen större åtgång på den här gången, så det bara att bära hem igen :-)

Extra kul den här gången var att vi fick dela ut medaljer till fyra nya "femtaggare". Stort grattis till er. Grattis också till Göran som vann utlottningspriset och Björn som vann tröstpriset och sist men inte minst, Ole som nu tog hem banrekordet även på 7 km. 

God Jul och Gott Nytt År till er alla.
Väl mött igen lördag 18 januari 2014.


Motionsjoggen Lopp 5

I dag genomfördes det 5:e loppet i Ursvik, Sundbyberg. Den här gången valde de flesta att springa eller gå de något kortare sträckorna. Troligen p g a av vädret. Det var lite råkallt och blåsigt, men plusgrader och inget regn. M a o helt okey löparväder.En av dagens deltagare har varit med på alla loppen, vilket medförde att vi fick glädjen att dela ut den första bronsmedaljen. JÄTTEKUL! Grattis Björn!
Utlottningspriset gick den här gången till Kristina F, som var med för första gången. Det är en bra början tycker vi.

Tack alla härliga deltagare och välkomna åter!


Mini-mässa på ICAs kontor i Sundbyberg

Idag deltog vi på Wellnets mini-mässa på ICAs kontor i Sundbyberg. En hel del kom till vår monter och frågade om våra aktiviteter och deltog i  tävlingen "Gissa antal nötter". Andra var helt ointresserade av både oss och övriga utställare. Vi hade också möjlighet att träffa de andra utställarna, se vad de gjorde och hur de visade upp sig o s v. Kul och lärorikt, men en sak är säker - det är inte lätt för ett litet företag att markandsföra sig, men vi kämpar på då vi tror på vårt konscept och den goda viljan som vi har med vårt utbud.