Team Mo & To

Välkommen till ett hälsosammare liv med Team Mo & To

2012-08-01 13.46.17 Vad är Team Mo & To och vad erbjuder vi?

Team Mo & To Kost och Motion grundades i mars 2013 av Monica och Tommy från Sundbyberg. Syftet med Team Mo & To Kost och Motion är att vi vill bidra till att människor i alla åldrar att ska må lite bättre med hjälp av motion och bättre kostvanor. Vi har själva erfarenheter av vad bra mat och t ex löpning kan göra för välbefinnandet både fyskisk och psykiskt. Det vill vi föra vidare till andra.

Vi erbjuder Jogging för nybörjare och fortsättningsgrupper, Funktionell utomhusträning och Militär Träning i Ursviks motionsområde, Kostrådgivning, Isodietenkurser och Föreläsningar för företag och grupper. Därtill arrangerar vi ett återkommande motionslopp för alla på alla nivåer - Motionsjoggen. Även det genomförs i Ursvik. Motionsjoggen hoppas vi ska locka till att ha något att träna för, att ha kul på ett motionslopp tillsammans med andra och bli peppad. Detta oavsett om man springer eller går. Du kan även boka in din "Egen coach" på tider och aktiviteter som passar dig.

Jogging
Joggingen kommer att genomföras i mindre grupper i Ursviks motionsområde och området runt Lötsjön. Se vidare under fliken Nybörjarjogging till vänster.

Militär Träning
Miltär Träning (MT) genomförs normalt på måndagar i Ursviks Motionsområde. Nivån kommer att vara möjlig för alla då vi vänder oss till såväl nybörjare i alla åldrar som otränade och/eller ovana vid den här typen av träning. Alla är välkomna till ett "prova på pass" kostnadsfritt.  För mer information och priser se fliken Militär Träning till vänster.

Kostrådgivning
Kostrådgivning erbjudas alla som önskar stöd och råd i kostfrågor. För vidare information se under fliken Kostrådgivning till vänster.

Isodietenkurser
Ny kurs i Isodieten kommer att starta på efterfrågan. Se vidare under Isodieten.

Motionsjoggen
Motionsjoggen är ett återkommande trimlopp för alla. Loppet genomförs en gång i månaden hela året runt, under förutsättning att det inte är skidspår i Ursvik. Under juli månad gör loppet ett uppehåll. Anmälningsavgift 50 kr/vuxen och 20 kr/barn. Start och mål vid Ursviks spårcentral. Se vidare under fliken Motionsjoggen till vänster.

Nyheter/Aktuellt

  Fr o m 1 juni kan du boka din "Egen coach". Se vidare under fliken ovan.

  Löpargrupperna "Kombo" tar nu sommaruppehåll, men återkommer igen den 12 september. Du kan när som helst hänga på. Tisdagar kl 18:30. Varmt välkommen! Se Inbjudan här.

  "Militär Träning" i Ursvik på måndagar.  Nästa pass måndagen den 25 september, kl 18:30. Obs! Passet måndag18 september är inställt!

Motionsjoggen i Ursvik återkommer i höst! Mer info kommer.


Lurs backyard Ultra. Loppet är fulltecknat, men en reservlista finns för den som önskar notera sig på den. Se vidare under Lurs Ultra

        

Övrigt

 Ice Power -smärtlindraren från Finland. Nu har vi utökat sortimenetet.

 Vi har några få exemplar kvar av de populära Isodieten-böckerna. Först till kvarn...

Se vidare under respektive flik!

Vi finns på Facebook

Besökare idag: 11
Denna månad: 241
Totalt: 26094