Team Mo & To

Militär Träning

Militär Träning

Militär Träning (MT) är en bra form av allsidig träning. Här tränar man styrka, kondition, uthållighet, balans och koordination i en härlig mix. Träningen bedrivs utomhus och oftast utan några redskap. Vi använder den egna kroppen och det som finns att tillgå i skog och mark.
Du får gärna vara nybörjare, men bör orka jogga/springa två km. Du tränar i en liten grupp på max 12 deltagare/gång.

Inriktningen på passen varierar beroende på instruktörens ”dagsform” och vilken tid det är på året. Detta gör att vissa pass kan bli mer konditionsinriktade och andra mer inriktade på styrka.

Det är viktigt att ha kläder som inte begränsar rörelsefriheten och som tål att bli blöta och riktigt smutsiga. Tunna handskar kan vara bra att ha.  Ta av ev ringar, halskedjor och örhängen som kan fastna och göra dig illa. På höst, vinter och vår är en pannlampa nödvändig.

För att få möjlighet att känna efter om det här är en träningsform som passar dig, är du välkommen att utan kostnad prova på vid ett tillfälle som passar dig. Du väljer själv när du vill komma.


Passen genomförs på måndagar. Vissa undantag kan ske. Vi samlas ca 10 min före start. Plats Milots Förskola, Milstensvägen 54, Sundbyberg! Vi startar alltid på angiven tid kl: 18:30.

Vi fortsätter med klippkort som tidigare.  Ett klippkort för 10 gånger
kostar 500 kr.  Klippkortet gäller även för Löpargruppen "Kombo".


Instruktör: Tommy Lacandler, fd major i Försvarsmakten

Alla eventuella förändringar gällande tid, plats eller annat annonseras alltid på hemsidan. Ta för vana att kika in på hemsidan innan du ger dig iväg till något pass.