Team Mo & To

Välkommen till ett hälsosammare liv med Team Mo & To

2012-08-01 13.46.17 Vad är Team Mo & To och vad erbjuder vi?

Team Mo & To Kost och Motion grundades i mars 2013 av Monica och Tommy från Sundbyberg. Syftet med Team Mo & To Kost och Motion är att vi vill bidra till att människor i alla åldrar att ska må lite bättre med hjälp av motion och bättre kostvanor. Vi har själva erfarenheter av vad bra mat och t ex löpning kan göra för välbefinnandet både fyskisk och psykiskt. Det vill vi föra vidare till andra.

Vi erbjuder Jogging för nybörjare och fortsättningsgrupper, Funktionell utomhusträning och Militär Träning i Ursviks motionsområde, Kostrådgivning, Isodietenkurser och Föreläsningar för företag och grupper. Därtill arrangerar vi ett återkommande motionslopp för alla på alla nivåer - Motionsjoggen. Även det genomförs i Ursvik. Motionsjoggen hoppas vi ska locka till att ha något att träna för, att ha kul på ett motionslopp tillsammans med andra och bli peppad. Detta oavsett om man springer eller går. Du kan även boka in din "Egen coach" på tider och aktiviteter som passar dig.

Jogging
Joggingen kommer att genomföras i mindre grupper i Ursviks motionsområde och området runt Lötsjön. Se vidare under fliken Nybörjarjogging överst på sidan.

Militär Träning
Militär Träning (MT) genomförs normalt på måndagar i Ursviks Motionsområde. Nivån kommer att vara möjlig för alla då vi vänder oss till såväl nybörjare i alla åldrar som otränade och/eller ovana vid den här typen av träning. Alla är välkomna till ett "prova på pass" kostnadsfritt.  För mer information och priser se fliken Militär Träning överst på sidan.

Kostrådgivning
Kostrådgivning erbjudas alla som önskar stöd och råd i kostfrågor. För vidare information se under fliken Kostrådgivning överst på sidan.

Isodietenkurser
Ny kurs i Isodieten kommer att starta på efterfrågan. Se vidare under Isodieten.

Motionsjoggen
Motionsjoggen är ett återkommande trimlopp för alla. Loppet genomförs en gång i månaden hela året runt, under förutsättning att det inte är skidspår i Ursvik. Under juli månad gör loppet ett uppehåll. Anmälningsavgift 50 kr/vuxen och 30 kr/barn. Start och mål vid Ursviks spårcentral. Se vidare under fliken Motionsjoggen överst på sidan.

Nyheter/Aktuellt

   Löpargruppen "Kombo" är igång med höst- och vinterträningen på tisdagar.  På tisdag den 7 december springer vi långpass på IP. Samling i Solparken i Duvbo kl 18:30. Tisdag 14 december kommer vi att köra ett pass om det blir tilläckligt många som kan komma. Om så, så gäller IP och Solparekn även för det passet. Se Inbjudan här.

Alla är varmt välkomna!

  Militär Träning
Tack för i år! God Jul och ett Gott Nytt År 2022.
Vi startar upp igen i början av april 2022. Exakt datum meddelas senare. 
Samling vid Milots Förskola,  Milstensvägen 54 i Ursvik, Sundbyberg.

Alla är varmt välkomna.

         

Övrigt

 Ice Power -smärtlindraren från Finland. Nu har vi utökat sortimenetet.

 Vi har några få exemplar kvar av de populära Isodieten-böckerna. Först till kvarn...

Se vidare under respektive flik!

Vi finns på Facebook

Besökare idag: 0
Denna månad: 27
Totalt: 45652