Team Mo & To

Välkommen till ett hälsosammare liv med Team Mo & To

2012-08-01 13.46.17 Vad är Team Mo & To och vad erbjuder vi?

Team Mo & To Kost och Motion grundades i mars 2013 av Monica och Tommy från Sundbyberg.

Syftet med Team Mo & To Kost och Motion är att vi vill bidra till att människor i alla åldrar att ska må lite bättre med hjälp av motion och bättre kostvanor. Vi har själva erfarenheter av vad bra mat och t ex löpning kan göra för välbefinnandet både fyskisk och psykiskt. Det vill vi föra vidare till andra.

Vi erbjuder Jogging för nybörjare och fortsättningsgrupper och Militär Träning i Ursviks motionsområde, Isodietenkurser och Föreläsningar för företag och grupper.  Du kan även boka in din "Egen coach" på tider och aktiviteter som passar dig.

Jogging
Joggingen kommer att genomföras i mindre grupper i Ursviks motionsområde och området runt Lötsjön. Se vidare under fliken Våra löpargrupper överst på sidan.

Militär Träning
Militär Träning (MT) genomförs normalt på måndagar i Ursviks Motionsområde. Nivån kommer att vara möjlig för alla då vi vänder oss till såväl nybörjare i alla åldrar som otränade och/eller ovana vid den här typen av träning. Alla är välkomna till ett "prova på pass" kostnadsfritt.  För mer information och priser se fliken Militär Träning överst på sidan.

Nyheter/Aktuellt

   Löpargruppen "Kombo" tar nu vinteruppehåll. Men tisdag 6 februari kör vi igång igen. Vi springer sen varje tisdag och träffas vid Milots Förskola i Ursvik alt Solparken i Duvbo.
Alla är välkomna oavsett nivå.

Löpning är som bäst året om. 

  Militär Träning

Militär Träning i Ursvik tar nu vinteruppehåll. Inforamtion om våren kommer i januari.

         

Övrigt

 Ice Power -smärtlindraren från Finland. Nu har vi utökat sortimenetet.

 Vi har några få exemplar kvar av de populära Isodieten-böckerna. Först till kvarn...

Se vidare under respektive flik!

Vi finns på Facebook

Besökare idag: 10
Denna månad: 27
Totalt: 51369